Ozon technologie tegen Corona

Met UV-C technologie gebruik je de krachten van de natuur om de werkomgeving perfect hygiënisch te krijgen.

STOP HET VERSPREIDEN VAN HET CORONA VIRUS. MET OZON

Wat doet Ozon en hoe werkt dit?

Ozon is een aardgas dat bestaat uit drie zuurstofatomen. Het chemische symbool is O3. Het is blauw van kleur en heeft een sterke geur. Normale zuurstof (O2), die we inademen, heeft twee zuurstofatomen die kleurloos en geurloos zijn. Er is goede en slechte ozon, laten we het hebben over goede ozon.

Waar komt goede ozon vandaan (stratosferische ozon)? De lucht is gevuld met gassen die met elkaar reageren. Wanneer UV-licht de O2 (zuurstof) moleculen raakt, splitsen ze zich in twee individuele O-atomen – O en O.Wanneer een van de O-atomen zich combineert met het O2-molecuul, wordt ozon (O3) aangemaakt. Hoewel ozon slechts een klein deel van de gassen in deze configuratie is, speelt het een cruciale rol omdat het ons beschermt tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

Unieke luchtreiniger

We halen schone buitenlucht naar binnen

Een duurzame, schone, veilige en geurloze luchtreiniger, die gemakkelijk overal in huis of in een ruimte geplaatst kan worden. Uit onderzoek blijkt dat de Mac 500/OZ1000/OZ2000  na 2 uur al 99 % van de bacteriën, virale ziekten en schimmels verwijderen uit de lucht. Behalve de lucht, desinfecteert het ook alle oppervlakken op een veilige en efficiënte manier. Dit betekent dat je in elke ruimte waar een Mac 500/OZ1000/OZ2000 zich bevindt, een schild hebt dat je tegen een virus beschermt. Dit is absoluut het sterkste wapen om een virus te bestrijden, omdat het 24/7 kan draaien.

Hoe dan?

De Mac 500/OZ1000/OZ2000 gebruiken de krachten van de natuur om binnenshuis een reinigingsproces te creëren door een gepatenteerde lamp met speciale UV-C technologie. Dit proces is puur, zoals de zon met zijn krachtige UV-stralen zorgt voor een natuurlijk chemisch proces in de atmosfeer om de aarde en zijn inwoners beschermt tegen schadelijke stoffen.

In feite halen wij schone buitenlucht naar binnen. Daarbij naturaliseren de Mac 500/OZ1000/OZ2000 ook nog eens ongewenste geuren.

Klik op de plaatjes voor de brochures

Klik voor de brochure
OZ1000/2000
Klik voor de brochure
Mac500